Hoppa till sidans innehåll

Beslut och tankar från styrelsekonferens

04 OKT 2015 10:27
Smålands Skyttesportförbunds styrelse träffades förra helgen för en styrelsekonferens. Förutom att gå igenom rollbeskrivningar och den löpande verksamheten diskuterades ett par framtidsfrågor. Dessutom tog beslut om hjälp till arrangörer av distrikt- och regiontävlingar.
  • Skapad: 04 OKT 2015 10:27

En fråga som diskuterades är vad Distriktets roll i organisationen är. Den är inte tydlig och vi har därför hittills försökt hitta områden vi tror föreningarna kan behöva hjälp med. Där är utbildning en stor del och det erbjuds idag utbildningar i skyttekort, tränarutbildning på föreningsnivå, nybörjarläger. Från början av nästa år kommer det även att erbjudas organiserad information/rådgivning inför besiktning av skjutbanor. Men vi vill gärna ha föreningarnas hjälp med att lämna önskemål så vi kan förbättra servicen.

En annan fråga som diskuterades är om vår organisation i Småland behöver förändras eller kompletteras. Vi upplever ibland att Småland är stort och avståndet mellan föreningar och styrelse, även sektionsstyrelser, är långt. Skulle ett mellanled där zonerna får en tydligare roll underlätta samordning? Här finns säkert många kloka tankar i föreningarna så kontakta någon i styrelsen om ni vill diskutera.

Ett beslut som togs var att sektionerna från 2016 ska utse en representant som är stöd till arrangörer av distrikts- och regiontävlingar. Det beslutades också att införa ett arrangörsbidrag på 500kr vid dessa tävlingar.

Skribent: Dan Eriksson
E-post: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info