Hoppa till sidans innehåll

Dag 3. JSM/RM samt SM 300m sport

13 SEP 2015 11:00
Sista dagen på JSM RM var inte någon dag för Småland, med undantag för Ida Andersson Jönköping. Hon kom på 11 plats i grundomgången och behöll sin plats genom finalen.
  • Skapad: 13 SEP 2015 11:00

Sista dagen JSM RM stod ställningsskytte både korthåll och 300m. Dagen bjöd på samma oberäkneliga vindar som under lördagseftermiddagen.

När grundomgången i kh ställning var klar så hade Småland blott en skytt i final nämligen Ida Andersson Jönköping. Ida gick in finalen på en 11:e plats och den placeringen behöll hon när finalen var klar.

På 300m hade Småland bara en deltagare, nämligen Mattias Pettersson Ingelstad som tyvärr måste avstå skjutningen pga. en känning i ryggen så här blev Småland utan deltagare.

Om vi summerar JSM och RM så tog Småland medalj i fältskytte genom Erik och Herman från Berga som tog en silver- och en brons medalj. Berga tog också guld i föreningslag fältskytte. Mattias Pettersson Ingelstad tog en silvermedalj i 300m ligg och Smålandslaget tog guldmedalj för distriktslag 300m ligg. Oscar Johansson Jönköping tog en silvermedalj i RM fältskytte.

// Stefan Pettersson, korthållsansvarig Sm Gevärssektion.

 

Årets JSM/RM samt SM 300m sport avgörs i Skövde och Västergötlands Skyttesportförbund uppdaterar med resultat och via IOL och Facebook.

Länk till reslutat m m

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info