Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer Claesson Anders Magnusson, Växjö Pk

Dubbla brons vid SM Luftpistol

26 MAR 2013 11:47

Det blev två brons till Småland när SM Luftpistol avgjordes i Töreboda den 22-24 mars. Båda gick till Växjö Pk och Anders Magnusson.

  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:29

Det första kom redan i inledningsgrenen Snabbluft där Anders Magnusson startade finalen på 5:e plats. I finalen gick det lite bättre och Anders slutade på en hedrande 3:e plats. Lite överraskande då det var Anders första tävling i denna inte så vanliga gren. Strax utanför finalen var Martin Bengtsson, Jönköpings Psk på en 8:onde plats.

Brons blev det även i Falling target där Växjöskyttarna Anders Magnusson och Michael Fasth möttes i match om 3:e plats. Båda hade gått vidare från kvartsfinal och förlorade sedan i varsin semifinal. Anders kommentar efter matchem: Det var den minst nervösa matchen av alla. Visst ville jag vinna men om jag förlorade så gick ju medaljen till en klubbkompis vilket skulle vara helt Ok. Nu slutade det med 9-6 i Anders favör.

I damernas Luftpistol slutade Lisbeth Johansson, Jönköpings Psk, på 5:e plats medan Lisa Enocsson, Jönköpings Psk, blev 8:a i damjuniorernas tävling.

I herrarnas Luftpistol slutade Jonas Fyrpihl, Växjö Pk, på en 20:onde plats och Jens Vesterman, Jönköpings Psk, på placering 34.

Bästa lagplacering i herrarnas tävling till Växjö pk på 10:onde plats medan Jönköpings Psk slutade på 15:onde plats.

Skribent: Christer Claesson
E-post: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info