Hoppa till sidans innehåll

Förbundsårsmöte

11 MAJ 2014 11:40
Förbundsårsmötet genomfördes den 11 mars på Best Western hotel i Bromma. Småland reprersenterades med 2 deltagare nämligen Kattis Andersson och Christer Svensson
  • Skapad: 11 MAJ 2014 11:40

Som brukligt så startade helgen med en SDF-konferens på lördagen då frågor som versamhetsplan, elitfrågor, info. från ungdomsrådet, utbildningsprojektet, sektionsinformation samt genomgång av punkterna inför årsmötet dryftades.

Vad gäller verksamhetsplanen så presenterades nyckeltal som skall hjälpa oss på ett enkelt sätt att tydliggöra vår position i samhället.
Nedan presenteras nuvarande tal kontra de som vi vill uppnå till nästa år.

2013

 

Mål.

 

2014

63

 

Öka medlemsant. i IOL med 1270 st. dvs. 1 per förening under 2014

 

64

13

 

Öka tävlingslic. med 50 st. dvs. var 12:e medlem skall ha löst tävlingslicensen

 

12

85

 

Öka utbildningstiden i verksamheten med ca 11 300 tim.  vilket gör ca 10 minuter per medlem

 

95

Kattis fick under konferensen redogöra för det arbete hon lagt ned med att organisera den stundande utbildningen för biträdande föreningstränare. Småland är först med att hålla denna utbildning för gevär, pistol och lerduvor vid samma tillfälle och många av de närvarande distrikten fick råd och tips om hur de skall genomföra kursen. Som lite kuriosa kan vi meddela att det är 48 personer anmälda till nämda utbildning i Växjö nästa söndag.

Inga motioner var inlämnade till årsmötet däremot hade styrelsen lämnat in några propositioner för revidering i befintliga dokument.
Bl.a. så beslutades att tävlingslicensen numera sanktionerar deltagande i tävlingar utomlands, dessutom gavs förbundsstyrelsen mandat att ändra i allmänna bestämmelser och i drogpolycin under året.

 forbundsmöte2

Christer Palin, inbjuden mötesordförande, hemmahörande som jurist i Riksidrottsförbundet, tycktes uppskatta hörselskydden som han fick som tack för sitt uppdrag.

Sammanfattningsvis så avlöpte årsmötet mycket smidigt och det framgår med önskad tydlighet att samtliga grenar strävar mot samma mål
Som avslutning delades en rad förtjänsttecken och diplom ut till några av alla de duktiga ledare och skyttar vi har, som utmärkt sig under året.

Hur valen till de olika posterna utföll kan du läsa om på SvSF:s hemsida.

Skribent: Christer Svensson och Kattis Andersson
E-post: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info