Hoppa till sidans innehåll

Kom ihåg att årsrapportera, senast 31 dec.

05 DEC 2013 20:55
Nu är det dags för administrativt rapporterings arbete i din föreningen. Alla föreningar ska göra sin årsrapportering via IdrottOnline, IOL. Rapporteringen kan göras nu, eller när möjlighet finns, dock senast 31 december 2013. Behöver in hjälp med IOL, medlemsregister, årsrapportering? Kontakta någon i Smålands Styrelse så är vi behjälpliga.
  • Skapad: 05 DEC 2013 20:55

Året går mot sitt slut, innan vi byter till ett nytt år ska Ni som förening rapportera Er verksamhet 2013. Om ni lagt in alla medlemmar i IOL så är rapporten nästan klar när du öppnar den. Riksidrottsförbundet sammanställer alla siffror i början av januari, och de ligger till grund för hur mycket ekonomiskt stöd förbunden, sedermera idrotterna, får. Därför är det så viktigt att din förening verkligen skapar, fyller i och klickar på knappen ”SKICKA TILL SF” senast 31 december.

Svenska Skyttesportförbundet har, utöver medlemsrapporteringen, cirka 13 frågor som också ska fyllas i, precis som vanligt. För att formuläret ska fungera så måste du fylla i en nolla, ”0”, på varje rad där du inte har någon annan siffra att fylla i.  

Smålands Skyttesportförbund kan hjälpa föreningar som tidigare inte gjort årsrapporteringen via IOL, eller har bekymmer att lägga in medlemmar i IOL:s medlemsregister. Kontakta någon av oss i styrelsen om Ni behöver hjälp.

Föreningar kan också vända sig till SvSF:s kansli som har öppet till den 20 december. Ring 08-699 63 70 eller Maila This is a mailto link så hjälps vi åt.

Tack för Er insats!

Skribent: Kattis Andersson
E-post: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info