Hoppa till sidans innehåll
Pål Hembre, NOR, vann Standard före Ari Meinander, FIN o Mikael Nilsson, SWE.

Mikael Nilsson tog kvotplats

16 AUG 2014 18:28
Mikael Nilsson, Ljungby, tog kvotplats på CFP till finalen i Lapua European Cup 25 m. Följde upp med brons på Standardpistol under söndagen.
  • Skapad: 16 AUG 2014 18:28

Fjärde och sista deltävlingen i Lapua European Cup 25 m avgörs under helgen i Uppsala. Till finalen, som går Turkiet i oktober, går de fyra bästa skyttarna från resp deltävling och gren.

Under lördagen avgjordes Center Fire Pistol, dvs grovpistol. Mikael gjorde en bra match och slutade med sina 576 på en 6:e plats. Då två skyttar framför honom i listan redan var kvalificerade till finalen så tog Mikael sista platsen. Grattis.

Ytterligare en smålandsskytt, Jonas Fyrpihl, deltog och placerade sig på 9:onde plats. Jonas är sedan tidigare kvalificerad till finalen. Tog sin plats redan i maj i Hannover.

Under söndagen avgjordes Standardpistolen. Här segrade Pål Hembre, NOR, med goda 579 p. Silver till Ari Meiinander, FIN, med 567 och brons till Mikael Nilsson med 563 p. Mikael var sedan tidigare kvalificerad till finalen för Lapua European Cup som avgörs i Turkiet i början av oktober.

Skribent: Christer Claesson

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info