Hoppa till sidans innehåll
Foto: Claes Carlsson

Skyttiadens riksfinal

13 MAR 2017 06:47
Sex Smålandsskyttar tog sig till final och fem av dem kom på pallplats. Guld till Isabell Edman Jönköping, silver till Zandra Rosander Anderstorp, brons till Amanda Carlsson Gullabo, Frida Börjesson Ålem och Jonatan Sjögren Borgholm.
  • Uppdaterad: 23 MAR 2017 17:16

Guld till Isabelle Edman L17, Jönköping

Av de fyra ståskyttar som tog sig till final nådde Isabell Edman, Jönköping högsta medaljvalören. Isabell hade sex tiondelar till godo på tvåan då finalen började, hon behöll ledningen och slutade som guldmedaljör i L17.

Silver till Zandra Rosander L21, Anderstorp

I L21 tog sig Zandra Rosander, Anderstorp och Erik Sundqvist, Berga till final via en tredje respektive förstaplats i grundomgången. Inför sista skottet hade tre skyttar möjlighet att ta silvermedaljen. Zandra förvaltade denna möjlighet bäst av de tre och tog silver. Erik slutade på fjärde plats.

Brons till Amanda Carlsson L13, Gullabo

Amanda Carlsson, Gullabo kvalificerade sig till final i den yngsta ståklassen L13 genom sin fjärde plats i grundomgången. I finalen sköt hon mycket stabilt och avancerade till tredje plats och blev bronsmedaljaljör. 

Brons till Frida Börjesson LSi11, Ålem

Frida som skjuter i LSi11 tog sig till final via en femte plats i grundomgången. I finalen avancerade hon till bronsplats.

Brons till Jonathan Sjögren LSi15, Borgholm

Jonatan, LSi15 tog sig till final genom tredje plats i grundomgången. Han behöll sin placering och även han fick en bronsmedalj.

Skyttiadens Riksfinal sköts i år på ”hemmaplan” för våra småländska skyttar. Tävlingen sköts i Rottne med Söraby Skf som arrangör. 

//Eva Sundqvist 10m ansvarig SmSF:s Gevärssektion

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info