Hoppa till sidans innehåll
Foto: Ulf Börjesson Distriktsfinal Korthållscup i Ingelstad

Smålands Korthållscup i Ingelstad

09 AUG 2014 15:04
Jönköping, med Kjell Andersson, Fredrik Karlsson och Johanna Andersson segrade i lagtävlingen. Tvåa kom Ålem med Erik Andersson, Kasper Fingal och Frida Börjesson. Båda lagen går vidare till regionfinalen som avgörs i Skåne.
  • Skapad: 09 AUG 2014 15:04

Ingelstad arrangerade årets distriktscup i korthåll och efter genomförd första omgången skilde det inte mycket mellan lagen. Jönköping med Johanna, Kjell och Fredrik ledde 568p tätt följd av Ålem med Erik Andersson, Kasper Fingal och Frida Börjesson 587p. Hemma grabbarna Mattias Lydén, Mattias Pettersson och Johan Ottosson hade 560p.

Under finalen ökar Jönköping sin ledning och vinner med 993p följd av Ålem 979p arrangörsföreningens lag avslutar med en tredjeplacering och 973p

Jönköping och Ålem går vidare till regionfinalen som avgörs i om någon vecka i Skåne.

Information om Korthållscupen:
Korthållscupen är en lagtävling på distrikts-, region- och riksnivå. Yngsta medlemmen i laget skjuter liggande med kudde. De två andra deltagarna kan vara i olika ålder, den ene skjuter liggande med rem och den andra skjuter ställning.

Idag möttes lag från distriktet. Finalen avgörs i Eskilstuna dagen efter elitseriefinalen, första helgen i oktober. Men innan finalen i Eskilstuna kämpar lagen i en regionfinal, där 2 lag med bästa resultat går vidare till finalen.
Resultat finns i tävlingskalendern

Skribent: Stefan Pettersson & Kattis Andersson

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info