Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jörgen Olsson

Smålandsmästerskap FT Luftgevär

11 NOV 2013 07:23
En trio av fallmålsmästarinnor, till höger Seniormästarinnan Sabina Fagerlund Söraby, till vänster Juniormästarinnan Maria Bondesson Gullabo och mitten Sittande mästarinnan Amanda Carlsson Gullabo.
  • Skapad: 11 NOV 2013 07:23

Fallmåls mästerskap i Gullabo sammanfattas av nöjda tjejer;
Marias grundomgång funkade bra. - I finalen blev jag nervös och fick puls men kunde hantera det. Sabina konstaterar att för hennes del gick finalen bättre än grundomgången och Amanda började sin final med tre bom, vilket gjorde att hon valde att skruva. - Jag kom ihåg att jag låg lite lågt under provskotten och tänkte att jag har inget att förlora på att skruva. Sedan satt träffaran där de skulle genom hela finaltävlingen.

Sabina och Maria åker till SM/JSM i fallmål som avgörs i Kinna om 14 dagar, Maria har haft en tävlingsrik sommar, så hon har bestämt sig för att göra en tävlingspaus, men träningen fortsätter.

Bästa resultat i grundomgången hade Viktor Hedin Gullabo, sittande med 29 träff. Bästa juniorresultat Mikaela Alexandersson Gullabo med 26 träff och bästa senior Linn Larsson, Gullabo med imponerande 28 träff.

RESULTAT

Skribent: Kattis Andersson

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info