Hoppa till sidans innehåll

Smålandsskyttar på Skol-SM i Västerås

28 SEP 2015 23:54
Mattias blev Svensk Skolmästare i kh klass 17 och en bronsmedalj kf. Silver till Louise klass 17 och brons till Johanna klass 15 på 300m. På 6,5 fält blev det silver för Johanna och hennes skollag segrade.
  • Skapad: 28 SEP 2015 23:54

Ett antal Smålänningar har varit på Skol-SM i Västerås. Bäst av alla lyckades Mattias Pettersson Ingelstad tävlande för Aleholm med en första plats i KL17 och blev därmed Svensk skolmästare. Louise Rosell slutade på en fjärdeplats och Erik Andersson kom femma i klass KL17. På 300m banan var det Louise som lyckades bäst och kom på en silver plats medan Mattias slutade på fjärde plats med samma poäng som både tvåan och trean, så det var en jämn och spännande final. I korthåll fält så placerade sig Mattias på en bronsplats och tog därmed sin andra medalj denna helg.

I klass 15 så kom Edwin Jeansson på en fjärde plats i KL15 och Johanna Andersson slutade på en 6:e plats. Johanna skjuter korthåll för Jönköping men skolan hon tävlar för ligger inte i Småland men vi tar henne till våra Smålandshjärtan i alla fall. I GL15 så kom Johanna på en tredje plats och skollaget som Johanna var med i kom trea. 6,5 fält där knep Johanna en andraplats och hon var med i det vinnande laget och blev då Svensk skolmästare lag 6,5 fält.

Bra jobbat och ett stort grattis till de Småländska pristagarna!

// Stefan Pettersson, ansvarig på 50m för gevärssektionen i Småland.

 

Resultat från tävlingen finns på arrangören Västmanlands Skyttesportförbunds  hemsida. Bilder från arrangören.

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info