Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika Arvidsson Michaela blott 0,2p från att tangera sitt Sv. rekord 416,4p

Svenskt rekord för Michaela.

30 MAJ 2014 10:49
416,4 poäng är det nya svenska rekordet för luftgevär damer. Michaela Arvidsson Skillingaryd sköt personbästa som visade sig vara ett nytt svenskt rekord vilket sattes i torsdags under andra omgången av Sweden GP som avgjordes i Marks Skyttecenter.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:08

Sweden GP luftgevärstävling avgjordes i torsdags i Marks skyttecenter. Småländska skytten Michaela Arvidsson från Skillingaryd sköt nytt svenskt rekord för damer med 416,4 poäng.

Michaela deltog i både senior där hon tog det nya svenska rekordet och i juniorklass. I båda finalerna ledde Michaela stort. Michaela segrade med 411.7 i damjuniorfinalen.

Michaela berättar att hon haft en svacka och att hon därför behövt ändra sitt skyttetänk och tävlande. Hennes första tanke igår var; "Ja, nytt personbästa. Nu vet jag att jag kan". Michaela blev snart uppmärksammad på att hennes PB också slog tidigare svensktrekord. Därmed är det hon som är innehavare av det nya damrekordet. "Rekordet/PB är en sporre säger Michaela och just nu vill hon bara njuta av gårdagens PB, till lika svenska rekord.
 

Michaela Arvidsson Skillingaryd

Foto:  Annika Arvidsson

Fullständig resultatlista hittar du i Tävlingskalendern.

Skribent: Kattis Andersson

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info