Hoppa till sidans innehåll
Foto: Kattis Andersson Tommy Olsson föreläser

Utbildning av bitr Föreningstränare

19 MAJ 2014 00:49
Utbildning av bitr Föreningstränare genomfördes i Växjö under helgen.
  • Skapad: 19 MAJ 2014 00:49

Under söndagen 2014-05-18 genomförde Smålands Skytteförbund en utbildning av biträdande Föreningstränare i Växjö. Utbildningen genomfördes inom förbundets Utbildningssatsning 2017 och var den första utbildning som genomförde av ett distrikt. Inbjudan riktades till alla grenar och föreningar inom region Syd och samlade över 40 deltagare från gevär, pistol och lerduvor.

Under förmiddagen föreläste Tommy Olsson från Gotland för alla grenar gemensamt med särskild inriktning mot ledarskap, träningslära och organisation/regler. En mycket spännande föreläsning, främst beroende på en proffsig, engagerad och kunnig föreläsare. Tror att alla deltagare fick många idéer och tankar med sig att använda i sin klubbverksamhet.

Under eftermiddagen fortsatte utbildningen med mer grenspecifik utbildning på Lövåsen för gevär och pistol medan lerduvor höll till på banorna i Bergunda. Ledare var gevär var Tommy Olsson, lerduvor Christer Svensson och för pistol Christer Claesson.

Arrangör och sammanhållande för utbildningen var Kattis Andersson, utbildningsansvarig inom Smålands Skyttesportförbund.

Skribent: Christer Claesson

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info