Hoppa till sidans innehåll
  • 170118 zonträff KronobergFoto: Eva Sundqvist
  • 170110 zonträff KalmarNFoto: Kattis Andersson
  • 170111 zonträff KalmarSFoto: Anders Magnusson x2
  • 170117 zonträff JönköpingFoto: Eva Sundqvist

Fyra zonträffar i Småland

30 JAN 2017 07:44
Under vecka 2 och 3 genomfördes zonträffar i våra fyra zoner, Kalmar N, Kalmar S, Jönköping och Kronoberg.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2017 16:39

Under vecka 2 och 3 genomfördes zonträffar i våra fyra zoner, Kalmar N, Kalmar S, Jönköping och Kronoberg.

Vid zonträffarna informerades om vad föreningarna och deras skyttar kan få hjälp med från distriket. Bland annat nämndes arrangörsbidraget, resersättning till skyttiaden o svenska ungdomscupen, bidrag till utbildning och till skyttar som är uttagna till central läger. Informerades också om de utbildningar och läger som årligen ordnas av distriktet. Styrelsen har även beslutat att protokoll från styelsemöten ska tillsändas föreningarna via e-post. Därför uppmanas alla föreningar att ha aktuell e-postadress och kontaktuppgifter i Idrott Online.

Styrelsen har även ideér och en önska om att kunna göra mer för våra föreningar och för att hinna det behöver vi fler som hjälper till. Av den anledningen diskuterades ett organisationsförslag som styelsen arbetet fram med underlag från förra årets zonträffar. Styrelsen kommer att föreslå årsmötet denna förändring och då hoppas vi att det finns kandidater till alla poster. Den största förändringen är att det bildas en utbildningssektion och målet med det är att få fler som hjälper till med utbildningsfrågorna. Vi behöver även förstärka valberedningen med fler. Gärna geografiskt spridda. Lerduve och Viltmålsektionen har det varit svårt att hitta kandidater till, och under året har vi adjungerat en person som kan dessa frågor. Vi hoppas att det finns intresserade som vill hjälpa honom. I övrigt är det en mindre justering i gevärssektionen, men det behövs fler som hjälper till även där.

De som vill nominera någon kan meddela valberedarna eller ordföranden sitt förslag. Tillfråga gärna personen först. Kontaktuppgifter till valberdarna och ordföranden finns på Smålands hemsida.

Den presentation som gjordes vid zonträffarna finns här: Pdf-bilder av Zonpresentation jan 2017

Skribent: Dan Eriksson

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info