Hoppa till sidans innehåll

SmSF och sektionsårsmöten genomförda

20 JUN 2021 22:54
SmSF:s årsmöte genomfördes under dagen i Hultsfred. SmSF har tagit fram en Förtjänstmedalj i guld och silver. Idag utdelades de två första i guld till Niklas Krabb (bild) och till Anders Nilsson.
  • Skapad: 20 JUN 2021 22:54

Dagen startar med lunch till föranmälda deltagare. Därefter öppnades årsmötet av ordförande Dan Eriksson. Efter punkt nr 14 ajournerades mötet för genomförande av sektionsårsmöte för Pistol, Gevär och utbildning. Deltagarna återsamlades och distriktsårsmötet fortsatte.

Årsmötena genomfördes utan större diskussioner. Nämnas bör, att Gevär fått en ordförande som tackar Claes Carlsson, Gullabo för det arbete och tid han lagt ner i gevärssektionens styrelse (Lg) någon ersättare för honom hittades inte. I och med att Stefan axlade ordföranderollen blev det fyllnadsval och där hittar vi Thommy Jonasson från Älmhult. Utbildningssektionen fick ny ordförande, Kattis Andersson avsa sig omval och Ingela Mörberg valdes till ny ordförande. Trots ett aktivt arbete av valberedning kan vi konstatera att det är svårt att hitta personer till styrelsearbete vilket resulterat i några vakanta platser. 

Småland tagit fram en förtjänstmedalj i guld och silver, ses utdelas av ordf. Dan Eriksson till Niklas Krabb i bilden. Även Anders Nilsson, tidigare kassör för SmSF tilldelas guldmedalj, men kunde inte närvara vid dagens möte. Information om medaljen hitta på hemsidan. Du hittar mer information om medaljen under Förbundet - Medaljer o plaketter. 

I Smålands huvudstyrelsen fick Dan Eriksson fortsatt förtroende, Sara Samnestrø avsa sig omval och ersatte henne gjorde Kattis Andersson som valdes till sekreterare. Christer Claesson fortsatte som kassör och representanter för sektionerna blev Stefan Pettersson Gevär, Mikael Nilsson Pistol, Ingela Mörberg Utbildning och sedan avvaktar vi representant från Lerduva/Viltmål. 

FOTO:
Dan Eriksson delar ut Smålands Skyttesportförbunds Förtjänstmedalj till Niklas Krabb. 

Skribent: Kattis Andersson
E-post: Adressen Gömd

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info