Hoppa till sidans innehåll

Sweden GP Lg Sävsjö

21 APR 2018 22:05
Sweden GP 10m och 50m i Sävsjö anordnades av avgångseleverna på Skyttegymnasiet. Vi hittar flera Småländska skyttar i resultatlistan.
  • Skapad: 21 APR 2018 22:05

GP i Sävsjö anordnades av tredjeårseleverna på Skyttesportsgymnasiet. Från Småland var vi sju damer/damjuniorer och två herrar/herrjuniorer som sköt luft 10m.

Damjunior guld till Amanda och silver till Isabelle 

Damjuniorernas grundomgång vanns av Isabelle Johansson, Anderstorp med 621.9p och Amanda Carlsson, Gullabo knep sjätte platsen med 612.0p. Därmed kvalificerade båda sig till den mycket spännande finalen. Amanda startade finalen på bästa tänkbara sätt med att helt respektlöst skjuta en 10,9:a och visade därmed att hon var att räkna med. Isabelle startade lite försiktigare men arbetade sig uppåt och när det artonde skottet var skjutet ledde Amanda med 0,1p. Hon höll sedan ledningen till tjugotredje skottet när Isabelle gick om och ledde med 0,2p inför sista skottet. När tjugofjärde skottet var skjuter visade skärmen på en 9,7:a för Isabelle, totalt 247,0p och en 10,3:a för Amanda vilket blev ett slutresultat på 247,4p. Stort grattis till guldet, Amanda och till silvret, Isabelle!!!

Karin åtta i damfinalen

I damfinalen hittar vi Karin Blom från Jönköping som tog åttondeplatsen i grunden med sina 613,1p. Karin hittade inte riktigt mitten på tian i sina första 10 skott och slutade på en fin åttonde plats.

Herrjunior klassen saknade Småländskt deltagande

Rune på 6e plats när herrfinal var avgjord

Rune Andersson från Gunnebo tog femte platsen i grunden med fina 608,5p och slutade sedan på en sjätte plats i finalen. Anmärkningsvärt från herrfinalen är Karl Olssons finalresultat på 251,2p.

Stort grattis till alla fina resultat och tack till Skyttegym för det fina arrangemanget!

// AnnChristin Johansson, Anderstorp

Resultat i tävlingskalendern >> HÄR

 

Skribent: Kattis Andersson, administrerar nyhet åt SmGevärssektion.
E-post: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info