Hoppa till sidans innehåll

Utbildnings- & Läger månader.

12 AUG 2016 13:48
September och oktober kan beskrivas som utbildnings- och lägermånader: 21 september info/utb.kväll SvSF:s tävlingskalender. Smålands ståläger 1-2 oktober och en träningsdag 30 okt samt Ungdomsrådets läger 21-23 oktober.
  • Uppdaterad: 12 AUG 2016 19:36

Småland tycks vara platsen för utbildning och läger i september och oktober. 

Utbildning SvSF:s tävlingskalender.

Under rubriken "Utbildning" - "Aktuella utbildningar" hittar föreningsadministratrörer för tävlingskalendern en intressant informations/utbildningskväll i SvSF:s tävlingskalender.

Läger och träningsdag arr av Smålands Skyttesportförbund.

Smålands Skyttesportförbund arrangerar ett ståläger 1-2 oktober och en träningsdag för L13 skyttar eller äldre den 30 oktober. Både lägerinbjudan och träningsdagsinbjudan finns under rubriken "Utbildning" - "Aktuella utbildningar".

Ungdomsrådet arrangerar träningsläger i Rottne

Ungdomsrådet har valt att lägga ett träningsläger i Rottne 21-23 oktober, STÅ SKYTTAR! Här finns valmöjlighet. Ungdomsrådets träningsläger ligger för närvarande som ett evenemang i tävlingskalendern. Gå in via länken www.indta.se och skriv Gevär i sökrutan och klicka sedan på Sök, så hittar du evenemanget. 

KickOff Lg möte Kronoberg

5 september 19.00 i Alvesta luftgevärshall blir det "KickOff Lg möte Kronoberg". Gevärsföreningarna i Kronoberg har som tradition att hålla möte höst och vår, och så även  år. Eva Sundqvist, 10 m ansvarig gevärssektionen Småland Skyttesportförbund,  och Kattis Andersson, utbildningsansvarig, finns på plats och ger info om luftgevärssäsongen och kommande utbildningar.
Det finns möjlighet även för våra andra zoner att anordna ett liknande möte på en plats som passar Er. Hör av er till Eva eller utbildningsansvarig (se nedan).

Föreningsutbildningar

Berga USKF har valt att hålla en skyttekortsutbildning 10 september i Berga. Föreningen har bjudit in en examinatör som håller en endagars utbildning som avslutas med examensprov. Föreningar har möjlighet att göra likanande evenemang. Kolla med er SISU konsulent och rådfråga. Eller håll en egen studiecirkel och bjud in en examinatör. Alla från 13 år bör ta skyttekort - en grundläggande utbildning i säkerhet och som ger möjlighet att lösa tävlingslicens!

Tingsryds Skf har med stöd från SISU valt att bjuda in breddtränare till en biträdande föreningstränarutbildning i Tingsryd 17 september. Är ni sugen på att utbilda Er? Kontakta Er SISU konsulent!

Är Er förening sugen på en egen träningsdag/utbildning av biträdande föreningstränare eller kanske skyttekortsutbildning. Börja med att kontakta Er SISU konsulent eller utbildningsansvarig. Självklart kan ni också vända er direkt till våra breddtränarna. Lista på våra breddtränare hittar du på SvSF:s hemsida; Utbildning - Breddtränare. 

Skribent: Kattis Andersson
E-post: Adressen Gömd

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info