Hoppa till sidans innehåll

I ett soligt Alsterbro genomfördes årsmöte 2022

31 MAR 2022 14:36
Dan Eriksson avgår som ordförande för SmSF men axlar istället rollen som sammankallande i valberedningen. För övrigt inga större förändringar i styrelsen.
  • Skapad: 31 MAR 2022 14:36

En solig och varm dag i Alsterbro samlar ett 20 tal representatner från föreningar i Småland. 

Dagen startar med lunch. Därefter öppnades årsmötet av ordförande Dan Eriksson och traditionsenligt ajournerades mötet efter punkt 6 för genomförande av sektionsårsmöte för Pistol, Gevär och Utbildning. 

Sektionsårsmöten genomfördes utan större diskussioner dock stannande frågan kring val till ledamotsposter. P g a vakanta platser i valberedningen har arbetet med att hitta personer varit begränsat. Trots att styrelsen hjälpt till avslutas gevärssektionens årsmöte med fortsatta vakanta platser. För Pistol avslutades mötet mer positivt, Mikael Nilsson stannar som ordförande trots att han först avsagt sig omval. För Lerduvas del fortstätter Åke Claesson sitt uppdrag som ordförande.

Deltagarna återsamlas och då är det Ingela Mörberg som håller klubban. Utbildningssektionens årsmöte klubbas igenom kvickt, fortfarande en vakant plats och önskemål framfördes om utbildningsrepresentant från lerduva eller pistol.  

I Smålands huvudstyrelsen skedde en stor förändring när Dan Eriksson efter lång och trogen tjänst avsagt sig omval. Mötet diskuterar möjligheter till förslag på ny ordförande, men lämnar slutligen posten vakant. Trots att Dan inte stod till omval för ordförande posten i distriktsstyrelsen erbjöd han sig att axla rollen som sammankallande i valberedningen, en viktig och idagsläget angeläget uppdrag.

Förövrigt inga förändringar i huvudstyrelsen. 

FOTO:
Dan Eriksson avgår som ordförande och får Smålands Skyttesportförbunds Förtjänstmedalj i guld. Stort tack för ditt engagemnag i Smålands Skyttesportförbund.

Mer info om förtjänstmedalj i silver och guld, HÄR

220327 SmSF Årsmöte Alsterbro .JPG

FOTO:
Dan Eriksson öppnar årsmötet 2022 som genomfördes i Folkets hus. En trevlig möteslokal med bra möjligheter för serviering. Ett stort tack till Alsterbor SKF som stod för servicen av mat och fika.

Skribent: Kattis Andersson

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info