Hoppa till sidans innehåll

Äldre resultat


I sommar har jag gått igenom klubbens arkiv. I samband med det arbetet har jag hittat en mängd papper som härrör från Region Syd, bl a en mängd gamla resultatlistor från SSM. Innan jag lämnar in på Kronobergsarkivet har jag scannat av dessa så att fler äldre skyttar kan läsa om sina gamla resultat.

De första åren verkar det vara mest Pistolresultat men under 1970-talet blir det mer blandat. Resultaten sträcker sig från 1959 fram till 1983.

Tyvärr är många listor av dålig kvalite, många stencilerade i blått, men det få ni ha överseende med. Sprid gärna info om att dessa listor finns till äldre skyttar i era föreningar.

Har ni ute i era föreningar några resultatlistor från SSM så få ni gärna skicka mig dessa så kan jag göra listan längre. Kan ni inte skicka som pdf så skicka på papper så scannar jag in och skickar tillbaka originalet till er. Kontakta mig på mailadressen nedan.

Som ett resultat av ovan har jag blivit kontaktad av Greger Ellberg som skickat över en otroligt antal resultat på gevär. Första listan var från 1964 och sträcker sig fram t o m 2015. Ett stort TACK Greger för hjälpen. Kommer att ladda upp så fort tiden medger. Även Janine Kettels, Skåne, har skickat mig listor på lerduetävlingar.

Mycket nöje.

Uppdaterad: 13 SEP 2015 19:49 Skribent: Christer Claesson
Epost: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

Inför ÅRSMÖTE

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

 

 

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Sara Stamnestrø, Högaholmsgatan 1
576 32 Sävsjö

Kontakt:
Tel: 0793341099
E-post: This is a mailto link

Se all info