Hoppa till sidans innehåll

Inför utb.strategi 2017, Småland


Förberedelser 2012

Under 2012 uppdaterades vår förbundstränar lista för Småland. Alla förbundstränare kontaktades, deras uppgifter uppdaterades och alla som finns med på listan har fått frågan om de vill vara kvar och kunna tillfrågas om att delta vid eventuella utbildningsaktiviteter.

Utbildningsprojeketet startar 2013

Info till distriktet

Under våren 2013 har projektledarna Michael Normann och Cecilia Augustsson-Edstam från kansliet i Stockholm en dialog med distrikten i landet. Distriktets uppgift har under våren varit att göra en översyn kring vilka förbundstränare som kunde vara aktuella att delta i "Utbildningsstrategin 2017".

Våren avslutades med att Michael och Cecilia påbörjade en resa runt om i Sverige till alla distrikten. Michael kom till Småland i början på maj. Till informationsmöte med Michael inbjöds Gevärs-, Pistol- och Lerduvesektionen. Sektionerna fick i sin tur bjuda in deltagare. Michaels besök avslutades med att Smålands Skyttesportförbund anmäla namn på tänkbara tränare till Breddtränarutbildningen i Bromma.

Processen att föreslå breddtränare

Processen att hitta intresserade tränare i Smålandsdistriktet:
Utbildningsansvarig vände sig till alla förbundstränaregevär med information om den nya utbildningen och önskade svar från intresserade i mitten på juni. 1 Juni hade Gevärssektionen förslag på 8 tränare som ville gå utbildningen. Pistolsektionen hade 1 och Lerduva 2. Vilka rapporterades till kansliet 1 juni.

Sammanlagt 11 tränare föreslagna till utbildningen i Bromma. Kansliets inbjudan skickades till varje enskildtränare, som fick göra ett eget aktivt val att anmäla sig till utbildningen.

Utbildning av Breddtränare omg 1

25 - 27 oktober utbildades 8 Småländska tränare i den nya sektionsöverskridande Breddtränarutbildningen. Breddtränarna som väljer att delta i utbildningsstrategin har gjort ett aktivt val att ansöka om utbildningen och och att utbilda i den nya utbildningsstrukturen.

Resursgrupp

Till utbildningsprojeketet hör en resursgrupp som har till uppgift att ta fram utbildningsmaterial, om om behövligt uppdatera materialet under projekttiden. Två av Smålands Breddtränare tillhör resursgruppen.

Uppdaterad: 03 FEB 2016 09:48 Skribent: Kattis Andersson, utb ansvarig
E-post: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info