Hoppa till sidans innehåll

Föreningstränarutbildning


Steg två i SvSF:s utbildningstrappa för tränare.

Föreningstränarutbildningen (Steg 2 - Tränare) riktar sig till alla som gått Steg 1 - Ledare och vill utveckla sig till föreningstränare i någon av grenarna gevär, lerduva, pistol eller viltmål. 

Utbildningen är under uppdatering och justering. Kunskap om ledarskap, träningslära samt grenspecifik skjutteknik, skjutställningar och utrustning. Beroende på gren, Gevär/Lerduva/Pistol/Viltmål kan sedan den grenspecifika delen vara uppdelatd i dicipliner. 

Smålands Skyttesportförbund har som mål att arrangera en föreningstränarutbildning varje år.

Vart hittar jag inbjudan och hur anmäler jag mig?

På sidan Aktuella utbildningar listas alla utbildningar som arragneras av Smålands Skyttesportförbund. Du kan även se utbildningar som arrageras av andra distrikt eller av SvSF genom att välja "Hela landet" under rubriken "Utbildningar i ditt distrikt". Tänk på att sidan visar de kommande 3 månaderna, för att se utbildningar senare väljer du ett annat start- och slutdatum.

Intresse för att verka på distriktsnivå?

Om du vill vara med och utbilda nya föreningstränare (Steg 2 - Tränare) kontakta kansliet för mer information. Breddtränarutbildnngen kommer att justeras och delas upp i en "Utbildare för Steg 2 Tränare" och en Steg 3 - Tränare.
Läs mer om SvSF Ledar- och tränartrappa på SvSF:s hemsida www.skyttesport.se
Uppdaterad: 17 JAN 2018 19:00 Skribent: Utbildningssektionen.

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info