Hoppa till sidans innehåll

2xFältskjutning i Älmhult

20 AUG 2013 17:44
Under söndagen avgjordes 2xkorhåll fält i Brännhult hos Älmhults skytteförening. Resultat finns i SvSF:s Tävlingskalender.
  • Uppdaterad: 20 AUG 2013 18:42

Tävlingen avgjordes under söndagen. Resultat finns i tävlingskalendern och på föreningens hemsida.

Älmhults Skytteförening bjuder in till 2 Korthållfälttävlingar söndag den 18 augusti  i Brännhult. Frågor ställs till Anders Petersson, för mer info se inbjudan.

Länk till inbjudan

Just nu finns inbjudan här ovan via länken.

Älmhults Skytteförening är en av några föreningar som gjort en länk på sin hemsida till den nya tävlingskalender IndTA som fått namnet SvSF Tävlingskalender. Så snart tävlingen blivit publicerad hittar du inbjudan till Korthåll 2xfält i den tävlingskalendern.

Under en period framåt kan vi hjälpa till med att lägga in tävlingen. Föreningar runt om i Småland uppmanas att länka SvSF Tävlingskalender till sin hemsida. Vi hjälper gärna till om ni har frågor eller funderingar.

Manualer för att göra länken till kalendern hittar du här på Smålands Skyttesportförbundets hemsida: "Förbundet" - "Hantera Tävlingskalendern". Där hittar du också länkar till manualer och YouToube filmer som visar hur du administrarar tävlingskalendern.

Skribent: Katarina Andersson
Epost: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info