Hoppa till sidans innehåll
SKYTTIADEN 2015-2016

Uppdaterad Startlista för Skyttiadens distriktsfinal Anderstorp

12 JAN 2016 21:02
Startlistan för Smålandsdistriktsfinal i Skyttiaden är uppdaterad 160112. Distriktsfinalen för Småland avgörs i Anderstorp 16 januari 2016 du hittar information, inbjudan och startlista här. Regions final Syd avgörs i Rottne 6 februari.
  • Skapad: 12 JAN 2016 21:02

Distriktsfinalen

Inbjudan och Startlista för distriktsfinalen i Anderstorp 16 jan. Startlistan uppdaterades 160112.

Distriktsfinalen för Småland kommer att avgöras i Anderstorp den 16/1-2016 och regionfinalen för region syd skjuter vi i Rottne den 6/2-2016.

Direkt efter att zonfinalerna är avgjorda vill jag ha en resultatlista där man har decimaltolkat de fyrtio skotten i samtliga klasser.

De fem bästa skyttarna i varje klass i zonfinalerna är direktkvalificerade till distriktsfinalen och sedan tar jag ut fem extra skyttar i varje klass som också får delta i distriktsfinalen. Så fort jag har sammanställt listan över kvalificerade skyttar kommer den att läggas ut på smålandssidan så att alla kan se vilka som får vara med.

Märken och Dekaler

Märken och dekaler till föreningsomgången och zonfinalerna beställer man som tidigare från sin zonansvarige: Kalmar Norra: Erling Åberg, Kalmar Södra: Anders Magnusson, Kronoberg: Bertil Lydén, Jönköping: Johan Grahn.

Nyhet, varje förening får faktura för märkena som är beställda.

En liten nyhet för i år är att man inte behöver betala in avgiften för märkena direkt utan varje förening och arrangör av zonfinal får så småningom en faktura från vår kassör som man kan betala mot. Märkena kostar som tidigare 15:-st. Dekalerna är gratis denna gången.

Kom ihåg!! Rapportera till tävlingsledningen.

Föreningarna skall på samma sätt som ifjol rapportera till tävlingsledningen hur många pojkar och flickor som deltagit i föreningsomgången och hur fördelningen i de olika klasserna har sett ut. Detta gör man enkelt via Marks Skyttecenters hemsida http://www.marksskyttecenter.se  under fliken som heter Skyttiaden. Denna rapportering ska vara gjord senast 31 december 2015.

 

// Rune Andersson, Skyttiadenansvarig Småland!

Inforamtionen i pdf.

Skyttiaden informationssida Småland och zoner.

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info