Hoppa till sidans innehåll

Uppd. arr.plan, info om sektionsstyrelsen och luftgevärserierna.

15 MAR 2018 15:22
Årsmötet genomfördes 11 mars, mötet valde Eva Sundqvist till ordförande och vice ordförande blev Michael Lamekson. Arrangörsplanen för lg, kh och G är uppd. Och här hittar du även senaste nytt om zon-serier Lg.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2018 15:24

Gevärssektionstyrelse i Småland

Årsmötet genomfördes i Högsby och mötet valde Eva Sundqvist som ordförande och till vice ordförande valdes Michael Lameksson. Eva är fortfarande 10m ansvarig men får hjälp och stöd av övriga i luftkommiten som för övrigt är oförändrad, med Rune Andersson, Thomas Johansson och Claes Carlsson.

50-300m kommitén är oförändrad med; Stefan Pettersson och Anders Magnusson. Lika så är K-pistkommitén oförändrad, där hittar vi Rolf Nilsson och Karl-Ingmar Johansson.

Valberedningen har tidigare bestått endast av Håkan Bengtsson, men till sin hjälp har Sabina Fagerlund, Ingelstad blivit invald som ledamot, just nu avvaktas ytterligare ett namn. 

Arrangörsplanen Gevär

Arrangörsplanen för Smålandsmästerskap, DM och regionstävlingar gevär, har uppdaterats och hittas på hemsidan för intresserade.

Säsongens luftgevärsserier

Kalmar Norra har avslutat sin serie. Grattis till Gunnebo och Vimmerby som segrade i A respektive B gruppen. Erling som är ansvarig och som sett till att resultat blivit publicerat på hemsidan tackar alla deltagare och nämner bland annat att många 200-serier setts under säsongen. Bland de stående skyttarna har Mathias Sjöström, Vimmerby varit i en klass för sig. 
4-manna och veteranseriens resultat hittas >> HÄR

Kronobergs seriens grundomgång är klar och nu väntar finalomgång 15 april. Söraby som arr. Kronobergsserien hälsar alla lagen välkommen till finalen och där Berga och Söraby har genom sina guld respektive silvermedlajer från ifjol var sin plats i Smålandsseriernas final som avgörs 21 april i Anderstorp. Frågan är om vi ska få se ytterligare ett kronobergslag i Smålandsserierns final. Kronobergsseriens resultat hittas >> HÄR

Skribent: Kattis Andersson
E-post: This is a mailto link

Smålands Skyttesportförbund

Förbundsstyrelse 

Förbundsinfo

E-post till:

Förbundsstyrelse

Gevärssektionen

IndTA2

 

 

 

 

 

Logga Skyttegym

 

Sävsjö skyttecenter

  

Postadress:
Smålands Skyttesportförbund
Kattis Andersson, Skyttegatan 14
343 71 Diö

Kontakt:
Tel: 0709679940
E-post: smaland@skyttesport....

Se all info